We zullen Nora en Rik ondersteunen met kleding, schoenen en materialen van Under Armour. Belangrijk is dat zij beiden zich volledig kunnen focus op hun sport, om de doelen die zij gesteld hebben te kunnen bereiken.

Even voorstellen:

Nora is een hinkstapspringster en is meervoudig Nederlands kampioene en Nederlands recordhoudster <23 jaar. Ze richt zich naast hinkstap op de 100m en 400m horden.

Rik is een sprinter en meervoudig Nederlands jeugdkampioen 100m, 200m en verspringen. Tevens was hij finalist 4 x 100m op het EK<23 jaar in Estland.

Sinds een jaar richten Rik en Nora zich op de langere sprintonderdelen 400m (horden). Gezamenlijk trainen zij in de Sportzone van Sittard-Geleen om hun doelen te bereiken: goede prestaties op de NK's en deelname aan internationale toernooien respectievelijk het EK Landenteams Lille (2017) en de EK in Berlijn (2018). Tot slot zijn de Olympische spelen in Tokyo (2020) hun ultieme droom.

We hopen nog veel van Nora en Rik te horen de komende tijd. We zullen jullie op de hoogte houden van hun resultaten en ontwikkelingen via Facebook en Instagram. Binnenkort zullen Rik en Nora hun kennis delen met onze klanten, meer nieuws hier omtrent volgt snel.

Like onze beide pagina’s: Facebook en Instagram.