We zijn blij met onze nieuwe versterking, speler en tennistrainer: Job Steegh!!

Hij stelt zichzelf even voor:

“Ik ben Job Steegh, 28 jaar en woon tegenwoordig in Voerendaal samen met mijn vriendin en zoontje. Sinds deze zomer ben ik trotse vader van James.

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik de opleiding tennisleraar gevolgd en ben ik gestart met lesgeven. Via TV Victoria en Simpelveld ben ik in Voerendaal terecht gekomen. Sinds het begin van 2014 ben ik aan Tv Voerendaal verbonden en ik geef er tegenwoordig fulltime les. De combinatie van jeugd, senioren, recreatief en prestatief trainen maakt voor mij het lesgeven leuk. Ervoor zorgen dat alle lessen aansluiten op het niveau van de leerlingen zorgt ervoor dat je creatief moet blijven meedenken en daardoor jezelf blijft ontwikkelen. Daardoor hoop ik mijn passie voor tennis zoveel mogelijk over te brengen op mijn leerlingen.

We hebben bij TV Voerendaal op dit moment 465 leden en zijn tegen alle trends in nog steeds groeiende qua leden. Sinds vorig jaar zijn we gestart met een nieuw 1ste herenteam wat uitkomt in de hoofdklasse landelijk. In dit team spelen alleen maar Limburgse jongens, ook veel trainers, wat super is voor het Limburgse tennis. Wij hopen komend voorjaar weer een rol te gaan spelen in het kampioenschap, na onze 2de plek vorig seizoen.

Ik kijk uit naar de samenwerking met Matchpoint! Inmiddels is mijn materiaal weer helemaal op orde. Ik draag functionele, stoere kleding van Under Armour en ik heb gekozen voor de Wilson Blade 98, een top racket!
We gaan er wat moois voor maken!