We zijn blij met onze nieuwe versterking: Yannick Zenden!

Afgelopen maand zijn wij een samenwerking aan gegaan met tennisspeler en trainer Yannick Zenden.
Momenteel is hij Limburgs beste speler en als trainer is hij zeer ambitieus.


Yannick stelt zichzelf even voor:

“Een aantal mensen zullen mij al kennen vanuit de tenniswereld, mijn naam is Yannick Zenden en woon al mijn hele leven in Landgraaf. Ik ben geboren 17-07-1991. Tennis heeft altijd al een groot deel van mijn leven uitgemaakt. Ik ben zelf begonnen met tennissen toen ik 4 jaar oud was in Nieuwenhagen. Hier heb ik vanuit mijn ouders en broer een grote liefde voor tennis meegekregen. Altijd bij Limburgse top gespeeld bij de junioren en na het behalen van mijn havo diploma 1,5 jaar full time gespeeld met weinig tot geen succes, maar wel enorm veel opgestoken en mijzelf leren kennen. Wel kreeg ik toen al meer affiniteit met het geven van tennisles. Ik geef momenteel al ongeveer 8 jaar tennisles aan voornamelijk jeugd die meerdere keren per week tennissen. Ik richt mij dan ook op de prestatieve jeugd en toernooispelers.
Zelf speel ik nog elk jaar toernooien en competitie door heel Nederland. Hoogste ranking 12 in het enkelspel en 14 in het dubbelspel en heb ik 2x mee mogen doen met het Lotto Nk waarbij ik 1x de laatste 8 heb bereikt.
Daarnaast ben ik erg blij dat ik vanaf dit jaar een samenwerking met Matchpoint kan starten om ons samen als partners te profileren binnen het Limburgse tenniswereldje. De naam van mijn tennisschool moest dan ook te maken hebben met mijn leven in voor de tenniswereld vandaar “live for tennis”. Ik kijk erg uit naar deze vruchtbare samenwerking en heb enorm veel zin in de toekomst. Inmiddels ben ik heel blij met mijn Under Armour outfit en speel ik met de laatste nieuw Ultra uit de collectie van Wilson.”